Puurr Skincare

Bij Beautysalon I for you wordt gewerkt met de productlijn van Puurr.

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Vaak zit er een behoorlijk prijskaartje verbonden aan dergelijke producten, PUURR speelt hier op in!
Ik ben overtuigd geraakt door de kracht van PUURR, niet alleen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en onderscheidende behandelingsrituelen maar bovenal door de kwaliteit van de niet alleen huid verzorgende maar ook huid verbeterende producten!

PUURR huidverzorgingsproducten zijn producten, zoals de naam al zegt, met een puur karakter. Een natuurlijk product zonder onnodige toevoegingen.
De producten zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen en minerale oliën.

Niet alleen huidverzorging, maar ook huidverbetering is bij een PUURR behandeling heel belangrijk.
De natuurlijke ingrediënten worden dieper door de huid opgenomen, mede door het stimuleren door middel van de PUURR bindweefselrollers, dermaroller of een manuele massage.
Je ziet na de behandeling daadwerkelijk verschil aan je huid en voor nog meer resultaat kun je de behandeling thuis voortzetten met de PUURR producten afgestemd op jouw huidtype en eventueel met een desbetreffende tool!

PUURR bestaat uit verschillende lijnen:
* AgE – onder andere de ouder wordende huid
* SenSe – vochtarme, droge en gevoelige huid
* PuRe – jonge (onzuivere) huid
* Organic – met biologische ingrediënten zonder alcohol of parfum, voor alle huidtypes maar in het bijzonder de (zeer) gevoelige huid!
* MeN – verzorgingsproducten voor de man
* SuN – zonnelijn
* ZeN – wellness

Voor het lichaam zijn er ook diverse PUURR verzorgingsproducten zoals, body wash,- scrub,- en olie.
Laat je verassen door de heerlijke geuren en zachte werking van elk product.

Elke PUURR lijn heeft een Try Out Kit, op deze manier kun je op een zeer voordelige manier kennismaken met de lijn die voor jou geschikt is.

Ik ben heel enthousiast over  PUURR, door de duidellijk zichtbare resultaten tijdens de behandelingen in de salon en door de nog mooiere resultaten die haalbaar zijn, door het productgebruik thuis voort te zetten.

Laat je ook overtuigen door de van de kracht van PUURR!