Hennabrows

Ben je het tekenen en poederen van je wenkbrauwen zat? Dit kan binnenkort voor je verleden tijd zijn. Zeg ‘hallo’ tegen een mooie en volle gekleurde wenkbrauw en ‘doei’ tegen het tekenen en/of poederen. Ga voor Hennabrows van Glance!

Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen geverfd met 100% natuurlijke Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder je wenkbrauwen mee wordt geverfd. Je wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Dit betekent dus dat je je wenkbrauwen een aantal weken niet meer hoeft te tekenen en/of te poederen. Zeker voor dames met weinig wenkbrauwgroei zijn Hennabrows DE oplossing.
De kleur van de Henna blijft ongeveer 6 weken op de haartjes en maxmiaal 2 weken op de huid zitten. Dit is afhankelijk van je huidtype, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger je met je wenkbrauwen bent en hoe minder producten je op je wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat je je wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog houdt.

Je kunt je wenkbrauwen alleen laten kleuren met de Henna of er voor kiezen je wenkbrauwen ook laten shapen waardoor je de mooiste vorm wenkbrauw krijgt passend bij jou gezicht dmv harsen/epileren/knippen en dit  icm het kleuren met de Henna zorgt voor DE perfecte wenkbrauw!

Aan de hennabehandeling gaat een voorbehandeling vooraf, een ware spa behandeling voor je wenkbrauwen.